Sheltersuite en BlueView Atelier

Sheltersuite: warm, waterdicht en wintervast.

De herfst is onderweg en dan volgt de winter. Voor velen heerlijke jaargetijden, een frisse wandeling maken en daarna warme thee bij een haardvuur. Voor hen die al dan niet noodgedwongen op straat leven komt de extra moeilijke tijd er weer aan. Want hoe blijf je warm en droog, hoe vind je enig comfort zonder dak boven je hoofd?

Sheltersuit heeft daar een duurzame oplossing voor, die gratis worden verstrekt aan daklozen, met hulp van sponsoren en instellingen.

Een wind- en waterdicht jack met een optionele bevestiging voor een slaapzak om direct te kunnen. De Sheltersuit bestaat uit een jas, een slaapzak en een plunjezak. Het jack is gemaakt van hoogwaardige , gerecyclede stoffen. De binnen-voering is gemaakt van geüpcyclede slaapzakken, wat elk Sheltersuit uniek maakt. De grote capuchon beschermt het gezicht tegen regen en straatverlichting en bevat een geïntegreerde sjaal. Het Sheltersuit is ontworpen om in een koud klimaat gedragen te worden.

In BlueView Atelier (waar onder andere statushouders met veel energie aan het werk zijn), worden Shelter Suit producten samengesteld.

Wij zijn trots op onze bijdrage aan dit goede en sympathieke product.